Ασφάλειες Αυτοκινήτου από την ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ

Η ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ παραμένει πιστή στις βασικές αξίες της, από την πρώτη μέρα τις δημιουργίας της μέχρι και σήμερα. Η όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση πελατών, μαζί με τον σεβασμό στα θέλω και τις ανάγκες των πελατών μας, μας έχουν βοηθήσει να διαγράψουμε μια άκρως επιτυχημένη και ανοδική πορεία στο χώρο του αυτοκινήτου, από το 1993 όποτε και ιδρύθηκε η εταιρεία μας. Συνεπώς, με βάση τους παραπάνω στρατηγικούς πυλώνες δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από το χώρο της ασφάλισης του αυτοκινήτου.

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για τον καθένα μας. Αποτελεί την προστασία και θωράκιση του οχήματός μας από φυσικές φθορές, αλλά και μικροατυχήματα που συμβαίνουν μέσα στην καθημερινότητα, ειδικά αν κινείστε εντός πόλης. Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ψάξει κατά το παρελθόν για ασφαλιστικά προγράμματα, προσπαθώντας να βρείτε το κατάλληλο για το αυτοκίνητό σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα, χωρίς να έχει απαραίτητα το ιδανικό αποτέλεσμα.

Το προσωπικό της ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ, έχοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου και τις ασφάλειες αυτοκινήτου, γνωρίζει άριστα τις πολύ ιδιαίτερες ανάγκες του τομέα της ασφάλισης. Εδώ, μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, παίρνοντας το μέγιστο από τις δυνατές παροχές. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας παρουσιάσει ένα σύνολο από ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, τα οποία που έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς, σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες. Ασφαλώς, τα προγράμματα είναι εντελώς προσαρμοσμένα στις προσωπικές, εξατομικευμένες ανάγκες του αυτοκινήτου σας.

Μη διστάσετε να μας καλέστε στα τηλέφωνα 210 2533002, 210 2529550 ή να μας επισκεφτείτε στην έκθεσή μας, στην οδό Τσούντα 72 & Πεταλά 39, στη Νέα Χαλκηδόνα. Θα χαρούμε πολύ να κάνουμε μια συζήτηση (τηλεφωνικά ή κατ’ ιδίαν) και να εξετάσουμε τις ανάγκες σας, το τρέχον συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου που έχετε και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας απασχολεί. Το έμπειρο προσωπικό μας θα συλλέξει όλες τα απαραίτητα δεδομένα, ώστε να καταλήξει στη βέλτιστη λύση για την ασφάλιση του οχήματός σας.